iPhone og iPad
Hvordan Onlime virker med iCloud-fotobibliotek

Sådan virker Onlime med iCloud-fotobiblioteket.

Opdateret over en uge siden

Onlime på din iPhone og iPad virker med iCloud-fotobibliotek. Dette betyder, at har du aktiveret iCloud-fotobibliotek, vil Onlime tage backup af ALLE de billeder og videoer, som du har på din enhed – også dem, som du har opbevaret i iCloud.

Sådan tjekker du, om du har aktiveret iCloud:

• Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad

• Vælg feltet med dit navn / Apple-id, iCloud.. (øverste felt i Indstillinger)

• Vælg iCloud

• Vælg Fotos

Når du aktiverer iCloud-fotobibliotek på din iPhone eller iPad, vil Onlime vise og tage backup af alle billeder og videoer, som du har på din iCloud-konto.

iCloud og indstillingen Optimer iPhone-lagring

iCloud giver dig mulighed for at aktivere indstillingen Optimer iPhone-lagring, hvilket betyder, at iCloud erstatter de originale billeder og videoer på din iPhone med optimerede versioner, som er af lavere opløsning / kvalitet.

Når du har slået denne indstilling til, skal du være opmærksom på følgende:

• Onlime vil være nødt til at downloade de originale versioner før, at de vil blive uploadet til Onlime.

• Backup vil være langsommere og vil kræve mere af dit netværk. Derfor anbefaler vi, at du hovedsageligt benytter Wifi til at tage backup af din iPhone og iPad.

• Selvom et billede eller en video allerede har været uploadet til Onlime, skal den originale fil stadig downloades for at blive tjekket og verificeret, så den ikke skal uploades igen.

• Hvis du har mere plads på iCloud end du har på telefonen, vil telefonen løbe tør for plads. Læs mere herunder.

Hvis du ønsker både at have backup af dine filer hos iCloud og Onlime, anbefaler vi, at du vælger Download og behold originaler. Dette vil uden sammenligning gøre automatisk backup til Onlime langt nemmere og hurtigere.

Hvis iCloud-biblioteket er større end din iPhone / iPad

Hvis dit iCloud-bibliotek er større end den tilgængelige plads på din iPhone eller iPad, har du følgende 2 muligheder, hvis du ønsker at bruge Onlime.

1. Deaktiver iCloud på din iPhone eller iPad

2. Skift helt fra iCloud til Onlime

Skift fra iCloud til Onlime på iPhone / iPad

Du kan skifte fra iCloud til Onlime ved at uploade dine billeder og videoer, som er opbevaret i iCloud-biblioteket, og herefter slette dem fra din iCloud-konto.

1. Hvis pladsen på din iPhone løber tør, stop den igangværende backup med Onlime

2. Gentag trin 1-3 indtil alle billeder og videoer er blevet uploadet til Onlime og du ikke kan frigive mere plads

Skift fra iCloud til Onlime på en Mac

1. Åbn Fotos på din Mac

2. Åbn Indstillinger (Genvej: CMD + , )

3. Vælg fanen "iCloud"

4. Aktiver iCloud-fotos og marker Hent originaler til denne Mac

5. Tilføj Fotos-biblioteket til backup (biblioteket ligger sædvanligvis i mappen Billeder)

6. Lad Onlime uploade alle billeder og videoer

7. Deaktiver iCloud