Android
Løs problemet: Genopbyg billedetidslinjen på Android

Oplever du problemer med billeder på tidslinjen, kan en genopbygning i mange tilfælde hjælpe.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at genopbygge tidslinjen i Onlime på Android. Det kan være, hvis du har slettet billeder eller videoer enkeltvist fra din telefon – for så skjules de også fra tidslinjen.

Vi anbefaler, at du bruger funktionen Frigør plads, når du vil slette billeder og videoer på din enhed, men stadig bevare dem i skyen.

For at genopbygge tidslinjen, skal du:

1. Gå til indstillinger

2. Rul ned til bunden og tap 10 gange ud for 'App-version'

3. Tap på 'Genopbyg tidslinje'