Billeder og video
Organisering
Slet billeder og videoer fra tidslinjen

Du kan slette billeder og videoer fra tidslinjen.

Opdateret over en uge siden

Du kan slette billeder og videoer fra billede-tidslinjen, som du ønsker det.

1. Vælg de billeder du ønsker at slette

2. Klik Slet i nederste bjælke

3. Bekræft at du vil slette de valgte billeder fra billede-tidslinjen

Dine billeder er nu slettet fra billede-tidslinjen samt fra albummer, de var lagt i.

Bemærk: Filerne ligger i Papirkurven i 30 dage, hvorefter de vil blive slettet permanent.

Slet billeder på din telefon og samtidig behold en kopi dem i skyen

Du kan frigøre plads på din mobil og tablet ved at frigøre plads i vores app. På den måde slettes de lokalt fra enheden men beholdes i skyen. Resultatet er en hurtigere enhed med mere plads!

Se hvordan: