Android
Upload logfiler fra mobil og tablet

I supportsager kan det være nødvendigt at uploade logfiler fra din telefon.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Nogle gange beder vi om logfiler fra din smartphone eller tablet for at forstå og løse problemer, der kan opstå. Du kan uploade logfiler fra Onlime-appen sådan:

1. Åbn Onlime

2. Gå til Indstillinger via menuen-knappen øverst til venstre

3. Rul ned til bunden, hvor du ser appens versionsnummer og tap 10 gange på denne tekst.

4. Nu ser du muligheden Send logfiler til support – klik på denne og logfilerne bliver sendt med det samme i baggrunden. Du kan lukke appen herefter.

Logfiler indeholder ikke dine data. Vi kan kun se oplysninger så som tidspunktet for hvornår, du åbner appen og forsøger at overføre fx et billede – herunder filnavnet på billedet, og hvordan appen udfører denne handling.