Sæt Onlime i gang efter manglende internetforbindelse ved 'Stoppet' meddelelse.
Sæt Onlime i gang efter manglende internetforbindelse ved 'Stoppet' meddelelse.

Hvis din computer mister internetforbindelsen gentagne gange og Onlime melder "Stoppet".

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Hvis din computer mister internetforbindelsen gentagne gange, eller hvis internetforbindelsen er ustabil eller svag, kan Onlime i nogle tilfælde standse den automatiske backup og synkronisering. Det vil se ud som på billedet nedenfor, med teksten 'Stoppet' ud for til tilføjede mapper.

Start Onlime igen

1. Klik på knappen 'Sæt Onlime på pause'

2. Vente et øjeblik og klikke på 'Start Onlime'

Herefter vil den automatiske backup og synkronisering blive genoptaget, og eventuelle nye og ændrede filer vil blive overført.

Tving Onlime til at genstarte

Hvis Onlime forsat fryser, kan du tvinge programmet til at genstarte. Dette vil i langt de fleste tilfælde løse problemet.

Oplever du stadig problemer, må du meget gerne kontakte os.