Privatlivsgaranti hos Onlime

De fleste af de store cloud-tjenester i verden er baseret i USA. Og selvom du tænker, at dine filer er sikre og privat opbevaret hos dem..

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

De fleste af de store sky-tjenester i verden er baseret i USA. Og selvom du tænker, at dine filer er sikre og privat opbevaret hos dem, er det desværre ikke altid tilfældet.

Det er sandt, at nogle af disse virksomheder har lokal dataopbevaring i europæiske datacentre, men problemet er følgende:

De amerikanske myndigheder kan bruge USA PATRIOT Act på amerikansk baserede virksomheder som f.eks. Microsoft, Google, Dropbox og Amazon. Hvis de gør det, vil de være i stand til at tvinge brugerdata ud af virksomhederne - også ud af deres eventuelle datacentre i Europa.

Hændelserne omkring det amerinske regeringsprogram, PRISM, som blev offentligt gjort af Edward Snowden bidrager til, at denne trussel virker mere skræmmende end tidligere.

Derfor har Onlime datacentre i Norge og under norsk lovgivning. Behandlingen af data agerer under norsk lovgivning om data - og privatlivssikkerhed. Alle dine data er opbevaret i Norge.

Dette betyder, at alle vores brugere er beskyttet imod udenlandske regeringer, som ellers vil kunne påtvinge sig indsigt i brugernes data. Betyder denne sikkerhed noget for dig, er Onlime et stærkt alternativ til mange andre skytjenester i verden.

Nedenfor finder du den privatlivsgaranti, som vi stiller vores brugere:

• Vi opbevarer dine data i Norge eller et land med samme eller strammere personlighedslovgivning.

• Vi vil aldrig overvåge de data, du lagrer hos os.

• Vi vil ikke overlevere brugerdata til myndigheder medmindre vi modtager en dommerkendelse fra det norske retsvæsen.

• Vi vil ikke udveksle eller lagre brugerinformationer hos tredjepartstjenester som f.eks. Amazon.

• Vores ansatte vil ikke åbne eller se data, som du ejer, uden skriftlig godkendelse fra dig.

• Alle ansatte har underskrevet en fortrolighedserklæring (NDA).

• Hvis du lukker din konto hos os, garanterer vi, at alle data, vi har om dig, vil blive slettet.