Erhverv
Se konto- og filaktivitet i Rapporter

Se hvordan du bruger Rapporter for at gennemse aktivitet over brugere og filer.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

I denne artikel viser vi, hvordan du bruger Rapporter på Onlime.dk til at gennemse aktivitet over brugere og filer.

Indsigt i dette hjælper dig til eks. at opspore, hvordan en fil er blevet ændret og af hvem, samt hvilke brugere, der har været aktive. Indsigt som dette kan hjælpe til at efterleve krav om dokumentation for databehandling og brug på IT-sikkerheden i forhold til GDPR.

1. Log på Onlime.dk og klik på din din virksomheds navn i menuen til venstre.

2. Klik på Rapporter

Herfra kan du vælge mellem konto- og filaktivitet.

• Kontoaktivitet viser al aktivitet på virksomhedskonto. Du ser bl.a. når en bruger bliver oprettet, og hvis du ændrer navnet på din virksomhed.

• Filaktivitet viser al aktivitet over filer og brugere. Du ser bl.a. at filer bliver overført, slettet og redigeret, samt når brugere accepterer en invitation til en delt mappe mm.

Sådan bruger du Rapporter

1. Vælg mellem Kontoaktivitet og Filaktivitet

2. Vælg evt. datointerval og bestemte brugere

3. Klik Kør

Se flere resultater på én gang og søg efter eks. en bestemt fil:

1. Klik i adressefeltet og ændre 50 til eks. 500 eller mere.

2. Klik på Ctrl + F / Cmd + F for at vise browserens søgefelt

3. Indtast nu et filnavn, brugernavn eller en dato osv. for at se hændelser.

Vi håber, du finder denne hjælpeartikel nyttig! Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål via kontakt-widget nede til højre på siden.