Office Online - Word, Excel & Powerpoint
FAQ
Hvordan skifter jeg region/sprog til formater i Excel Online?
Hvordan skifter jeg region/sprog til formater i Excel Online?

Her viser vi, hvordan du ændrer indstillingen i Excel Online eksempelvis datoer i et andet format.

Levi Rauff avatar
Skrevet af Levi Rauff
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever, at data i dit regneark vises i et forkert format, kan du ændre den regionale indstilling. Sådan ændrer du fx formatet for dato, så det vises dd-mm-år frem for mm-dd-år.

Sådan skifter du den regionale indstilling for formater

1. Åbn et Excel dokument i Excel Online

2. Klik på Filer

3. Klik på Indstillinger

4. Klik på Format af regionale indstillinger

5. Vælg din fortrukne region og klik Skift