Sikkerhed & privatliv
Sikkerhed
Kan jeg oprette min egen private krypteringsnøgle?

Onlime tilbyder ikke at brugere kan oprette egne krypteringsnøgler.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

For at kunne tilbyde adgang, deling og så gnidningsfri synkronisering af filer over internettet, tilbyder Onlime ikke, at du kan oprette din egen private krypteringsnøgle.

Datatrafikken mellem din computer og Onlime bliver krypteret med 256 bits AES high-grade kryptering. Alt data er ligeledes krypteret på vores servere. Dette gør det virtuelt umuligt for uautoriserede personer at få tilgang til dine data.

Udover dette, bliver dine data opbevaret i Norge under norsk lov om datasikkerhed.