Mobil & tablet
Generelt
Mere om billeder og videoer på mobil og tablet

Med Onlime kan du få vist både de billeder og videoer, som ligger lokalt på din telefon og dem, som du har opbevaret i skyen.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Med Onlime kan du få vist både de billeder og videoer, som ligger lokalt på din telefon og dem, som du har opbevaret i skyen.

• Hvis et billede eller en video ikke er blevet sikkerhedskopieret til skyen, bliver den lokale version vist i appen.

• Hvis et billede eller en video kun er opbevaret i skyen, vises billedet også i appen.

• Hvis et billede eller en video både befinder sig i skyen og lokalt på din mobil eller tablet, bliver den lokale version vist for at spare på netværket.

Der ligger avanceret teknologi bag, så du altid får vist dine billeder – hvad enten om du opbevarer dem lokalt eller kun i skyen.