Familiekonto
Ofte stillede spørgsmål
Har andre medlemmer på en familiekonto adgang til mine filer?
Har andre medlemmer på en familiekonto adgang til mine filer?

Nej, alle medlemmer på en familiekonto har hver en separat konto med egne filer og mapper.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Nej, alle medlemmer på en familiekonto har hver en separat konto med egne filer og mapper.

Medlemmer af familiekontoen har ikke adgang til de andre medlemmers filer, medmindre filerne er delt mellem medlemmerne. Læs mere om hvordan filer deles.

Bemærk: Alle bør have hver deres stærke adgangskode. Vi anbefaler også brug af 2-faktor-login for at øge sikkerheden endnu mere.