Familiekonto
Introduktion
Hvad er et familieabonnement?

Familiekonto er en abonnementstype, som lader dig tilføje flere individuelle brugere på ét samlet abonnement.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Du har mulighed for at tilføje op til 5 personer, som bor på samme adresse, og du skal kun håndtere én betaling.

Alle medlemmer af familien får deres egen bruger, et personligt login og alle muligheder, som enhver anden bruger.

I et familieabonnement er der mellem 1TB - 10TB plads, som kan deles mellem familiemedlemmerne.

Detaljer

Et familieabonnement er billigere end hvis hvert familie medlem skulle have et Personligt abonnement.

Des flere familiemedlemmer, des mere er der at spare.

Antal brugere: 5
Samlet plads: fra 1TB til 10TB