Løs problem: fejlmelding om 'Onlime VSS' under installation

Hvis du får en fejlmelding om Onlime VSS under installation af Onlime.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Oplever du problemer ved installering af Onlime, hvor du får en fejlmelding angående Onlime VSS, bedes du gøre følgende:

1. Prøv først at genstarte computeren og køre installationen igen.

2. Sørg for at der ikke er installeret en tidligere version af Onlime:

1. Afinstaller Onlime fra kontrolpanel

2. Slet mappen 'Onlime' der formentligt ligger her på din computer: C:\Users\DINBRUGER\Appdata\Roaming\Onlime og slet mappen.

1. Løser ovennævnte ikke problemet, kan du køre et .NET reperationsværktøj: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135

3. Tjek også for andre afventende Windows komponenter

4. Genstart computeren

Oplever du stadig problemer, bedes du kontakte os.