Detaljer
Hvilke videofiler kan afspilles?

Se hvilke videofiler du kan afspille på Onlime.dk og i vores apps.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Du kan med Onlime se videoer direkte på Onlime.dk og i vores apps, næsten ligegyldig hvilken filtype videoen er.

Dette er muligt fordi, den originale video-fil bliver transcoded til en filtype (H.264), som er understøttet af de fleste browsers og operativsystemer.

Dette ændrer ikke i den oprindelige fil. Alle videoer, som er uploaded til Onlime beholder deres originale filtype og kvalitet.

Følgende filtyper understøttes, når du streamer fra Onlime.dk eller fra vores apps til iPhone, iPad og Android.

• MP4

• M4V

• MOV

• 3GP

• AVI

• VOB

• MKV

• WMV

• DIVX

• WEBM

• .MPG